Translate

donderdag 12 maart 2015

Echtgenoot hoort hoe zijn vrouw wordt doodgestoken

Prabha Arun Kumar was op weg naar huis terwijl ze belde met haar echtgenoot. Enkele minuten later werd ze vermoord. © YouTube.

Prabha Kumar uit Sydney wandelde na haar werkdag onbezorgd naar huis. Terwijl ze belt met haar echtgenoot die in India zit, steekt iemand haar in koelen bloede neer. Ruim 9.000 kilometer verderop hoort de man hoe zijn vrouw meedogenloos wordt vermoord.

De Australische politie heeft nu beelden van beveiligingscamera's vrijgegeven die inderdaad tonen dat de vrouw zaterdagavond aan het bellen was toen ze het treinstation in Parramatta (West-Sydney) verliet. De autoriteiten hopen zo via getuigen meer aanwijzingen te vinden die kunnen leiden naar de moordenaar.

Prabha belt op dat moment met haar echtgenoot Arun Kumar, die zich samen met hun 9-jarige dochter in India bevindt. Volgens Australische media vertelt ze aan haar man ook dat ze door iemand wordt gevolgd. Daarna hoort hij ineens hoe ze om hulp roept en een man smeekt haar geen pijn te doen. Ze zegt dat hij al haar bezittingen mag hebben.

Seconden later volgt een onheilspellend bericht. ,,Hij heeft me neergestoken, liefje." Arun hoort nog het geluid van een schermutseling en een schreeuw die door merg en been gaat voordat de lijn wordt verbroken.

Haar echtgenoot is vandaag in Australië aangekomen. Normaal gesproken zou het werkvisum van Prahba volgende maand verstrijken en zou ze naar India terugkeren om herenigd te worden met haar gezin.


Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: