Translate

vrijdag 6 februari 2015

Python wurgt twee jongetjes in hun slaap

De broertjes die waarschijnlijk gedood zijn door een python © Facebook.


Twee jongetjes zijn in hun slaap gedood door een python. De grote slang wurgde de kinderen in de plaats Campbellton in Canada. Achttien maanden na de dood van de jongens verrichte de politie een arrestatie. De eigenaar van de python is gearresteerd, maar tegen de persoon is nog geen aanklacht geformuleerd.

,,De politie heeft een individu opgepakt in verband met het overlijden van Noah Barthe (4) en Connor (6) op 5 augustus 2013 in Campbellton in New Brunswick", zo is te lezen in een mededeling van de politie. Volgens het autopsieverslag werden de twee jongens in hun slaap verstikt door de 4,3 meter lange en 45 kilogram zware slang op.

De slang was het troeteldier van de eigenaar van de exotische dierenwinkel op de benedenverdieping van het appartementsgebouw waar het drama plaatsvond. Kort na het drama maakten de autoriteiten van de provincie duidelijk dat het houden van een python verboden is in de provincie.
Bron

1 opmerking:

  1. Wat een bizarre manier om dood te gaan. Twee schattige jongens zijn door slordigheid van de eigenaar van de slang uit het leven gerukt.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: