Translate

zaterdag 24 januari 2015

Fretten knagen deel gezicht baby weg


Meisje naar het ziekenhuis gebracht en direct geopereerd

Archiefbeeld van twee fretten. © ANP.


Een Amerikaanse baby van een maand oud is een deel van haar gezicht kwijtgeraakt nadat ze was aangevreten door drie fretten. De moeder had het meisje alleen in de huiskamer achtergelaten en was zelf naar boven gegaan, toen de dieren uit hun kooi ontsnapten en aan het meisje begonnen te knagen.

Dat hebben Amerikaanse media zaterdag gemeld. De fretten hebben de neus, de bovenlip en een deel van een wang van het kindje opgevreten. Ze is naar het ziekenhuis gebracht en direct geopereerd. Haar toestand wordt omschreven als stabiel. De vader was tijdens het incident ook thuis, maar lag boven te slapen.

De ouders zouden problemen hebben en waren bekend bij de hulpinstanties in hun woonplaats Darby, vlakbij Philadelphia. De vier andere kinderen van het gezin zijn ondergebracht bij familie.
Bron

1 opmerking:

  1. Dit kan je de ouders nietg verwijten en dit is pure pech.
    Dit zou ons alle kunnen overkomen als we deze dieren hadden.
    Maar deze dieren hebben met kinderen tja,, dat kan je beter niet doen en dat ben ik ook achter gekomen door ervaring en onze zoon heeft een liteken aan zijn oor ervan over gehouden toen ie een jaar of zes was en dat beesie eventjes vast wilde houden.
    Ik raad iedereeen deze beesten echt af.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: