Translate

woensdag 28 januari 2015

Begraven 'zombiekat' duikt vijf dagen na dood weer op


© Youtube.


Een Amerikaanse man die onlangs zijn dode kat begroef, zag hetzelfde dier een paar dagen later weer in zijn tuin rondlopen. De kat was vorige week overreden door een auto en 'doodverklaard' door dierenartsen.

Ellis Hutson had zijn zwartwitte kat Bart in een plas bloed gevonden, nadat het dier overreden was door een auto. Dierenartsen in Tampa Bay, in de Amerikaanse staat Florida, zouden naar verluidt gezegd hebben dat ze niets meer konden doen voor de kat.

Volgens Fox 13 had de man - die er zeker van was dat de kat dood was - het dier daarop begraven. Toen zijn buren Bart enkele dagen later opnieuw zagen rondlopen in de tuin, had hij daar natuurlijk geen verklaring voor. Het dier zag er met zijn verwondingen uit als een 'zombie'.

Bewusteloos
Dierenartsen vermoeden dat de kat enkel bewusteloos was, onder de grond weer bijkwam en zich een weg naar zijn vrijheid heeft geklauwd. Het dier heeft zich waarschijnlijk een paar dagen schuilgehouden voor het hongerig naar huis terugkeerde.

Volgens personeel van de Humane Society, waar Bart nu wordt verzorgd, had de kat ernstige verwondingen aan de kop, een gebroken kaak en was hij blind aan één oog. Men vermoedt echter dat hij de helse beproeving zal overleven.


Bron
Lees ook: Begraven 'zombiekat' Bart niet terug naar eigenaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: