Translate

vrijdag 11 juli 2014

Voordringen in restaurant komt Obama duur te staan

Obama moest zijn creditkaart trekken om de rekening te voldoen. © belga.President Barack Obama heeft gisteren geleerd dat voordringen je soms duur kan komen te staan Hij kreeg dat lesje in Franklin's restaurant in Austin, Texas, waar hij zich beriep op zijn bevoorrechte positie om de rij wachtenden achter zich te laten.


Als goedmakertje beloofde Obama de rekening te betalen voor een vader en diens dochter die ineens achter hem moesten aansluiten. Hij schrok zich echter een hoedje toen hij hoorde wat zij allemaal bestelden. 'Wacht eens even, hoeveel mensen moeten jullie te eten geven?', wilde de president weten.

Bruce Finstad en dochter Faith bestelden niet minder dan anderhalve kilo rundvlees, een kilo ribbetjes, 250 gram worst en 250 gram kalkoen voor zichzelf en de rest van hun familie, die reeds aan tafel zat.

Maar een woord is een woord, dus Obama dook in zijn zakken op zoek naar ruim driehonderd dollar om de rekening te betalen. Hij kwam echter biljetjes van twintig tekort, en moest dus noodgedwongen naar zijn creditkaart grijpen.Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: