Translate

dinsdag 8 juli 2014

Met Streetview op grootste cruiseschip ter wereld


© Allure of the Seas.Vanuit je bureaustoel kun je via Google Streetview de meest bijzondere plekken ter aarde 'bezoeken'. Denk aan een virtuele tour door het Great Barrier Reef en een raft over de Colorado River. Nu komt Google met Google Maps Business Views, een commerciële tak van Streetview, waarmee je onder andere het grootste cruiseschip ter wereld kunt aanschouwen: Allure of the Seas.

Het immense schip is 360 meter lang en weegt maar liefst 222.900 ton. De tour bestaat uit de meest unieke kenmerken van het schip, zoals het watertheater, de ijsbaan en een surf simulator.

Allure of the Seas is zo omvangrijk dat het beschikt over een winkelstraat welke even groot is als een winkelcentrum in een aanzienlijke stad.

Gluren in de kamers
Ook in de verschillende kamers mag worden gegluurd, hoewel de kijkers niet zomaar kunnen dwalen over het schip. De functie is dus beperkter dan de conventionele Street View-ervaring, maar moet de kijkers alsnog een exclusieve kijk geven op de luxe cruise.

Het bedrijf hoopt door Google Maps Business View de mensen thuis te overweldigen met wat er op Allure of the Seas allemaal wordt aangeboden.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: