Translate

dinsdag 1 juli 2014

Man gebruikt 1 ticket voor 36 keer eten in business lounge

Archiefbeeld van de CEO van Lufthansa, Wolfgang Mayer-Huber, in de eerste klass business lounge op het vliegveld in Frankfurt. De man die zijn ene vliegticket zo vaak gebruikte, deed dit op vliegveld in München. © ANP.


Vliegen wilde hij niet, maar toch kocht een man uit het Duitse München bij Lufthansa een vliegticket München - Zürich voor 745 euro. Met het biljet had de man recht op gebruik van de Lufthansa business lounge waar gratis ontbijt, lunch, avondeten en drankjes worden geserveerd.

De man liet het zich smaken, en smaken en smaken. Hij boekte hetzelfde ticket 35 keer kosteloos om, en verscheen doodleuk keer op keer op een andere dag weer aan het buffet in de lounge. In een jaar tijd checkte de man 35 keer in om meteen daarna zijn ticket te laten veranderen. Na een jaar kreeg de man het bedrag van 745 euro terug omdat hij nog geen meter had gevlogen en prompt kocht hij er een nieuw biljet voor.

Hij wilde zich graag opnieuw uitgebreid laten fêteren in de lounge; maar Lufthansa had er volgens de Duitse krant Die Welt lucht van gekregen. Bij de eerstvolgende omboeking bracht de luchtvaartmaatschappij hem ook 1980 euro in rekening voor de 36 loungebezoekjes. De zaak eindigde uiteindelijk voor de rechter, die maandag Lufthansa in het gelijk stelde.
Bron

1 opmerking:

  1. Man koopt ticket, die hij niet gebruikt en maakt misbruik van buffet totdat hij door de mand valt.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: