Translate

woensdag 2 juli 2014

Dievegge laat baby achter in Feyenoordshop

© ANP.


Een nog onbekende vrouw heeft gistermiddag een kindje achtergelaten in de Feyenoord-fanshop in stadion De Kuip. Personeel van de Rotterdamse zaak betrapte haar op winkeldiefstal waarna ze de benen nam. De kinderwagen met baby waarmee ze de winkel was binnengekomen, liet ze in de haast achter. Daarin zat ook kleding van de fanshop gepropt.

Het zo'n acht maanden oude ventje maakt het naar omstandigheden goed. Dat liet een woordvoerder van de politie vanavond weten. De vrouw werd omstreeks half vier betrapt in de winkel voor supporters van de voetbalclub Feyenoord.

De baby is overgedragen aan de politie. In eerste instantie is het kind opgevangen op het politiebureau in Rotterdam-zuid, maar gisteravond is er passender onderdak voor de baby gevonden. 'Het kind is veilig en krijgt de zorg die het nodig heeft,' aldus de politiezegsman. De moeder heeft zich nog niet gemeld.

De politie gaat er vanuit dat de winkeldievegge de moeder is van de baby. Ze is rond de 25 jaar. Haar signalement is onder andere via Twitter verspreid.
Bron
Lees ook: Dievegge die baby achterliet moet twee weken de cel in

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: