Translate

donderdag 26 juni 2014

Man verneemt live op tv dat vermiste zoon in zijn kelder zitEen zoektocht van elf dagen naar de vermiste 12-jarige Charlie Bothuell komt op bizarre wijze ten einde in de Verenigde Staten. De vader is door een presentatrice live op tv geïnformeerd dat zijn zoon is teruggevonden, in zijn eigen kelder nota bene.

De man werd opgevoerd in de Nancy Grace Show, een programma dat de controverse niet schuwt en rechtszaken doorgaans op sensationele wijze covert.

Toen hij het nieuws vernam, was vader Charlie Bothuell senior uiteraard sprakeloos om daarna te claimen dat zowel hij als zijn vrouw en de FBI de kelder al meerdere malen tevergeefs hadden doorzocht.

James Craig, politiechef in Detroit, viel de man daarin bij door te bevestigen dat de ruimte de afgelopen dagen inderdaad viermaal aan een grondige inspectie werd onderworpen voordat het vermiste kind achter enkele dozen werd aangetroffen. 'We zijn er niet zeker van dat de jongen zich daar ook schuil hield tijdens onze voorgaande zoekacties', aldus Craig.

De politie sluit trouwens niet uit dat een volwassene betrokken is geweest bij het verstoppen van Charlie in de bewuste kelder, meldt CNN.

1 opmerking:

  1. Vreemd verhaal, de jongen is 11 dagen vermist en wordt plotseling in de kelder gevonden, terwijl die al met honden doorzocht was.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: