Translate

zondag 29 juni 2014

Jochie overwint strijd met 27 tumoren door hele lichaam

Hij was pas 18 maanden oud toen doktoren met slecht nieuws kwamen. In het lichaam van de Engelse Kian Musgrove waren maar liefst 27 tumoren gevonden. Na tien weken chemotherapie lijkt het jongetje wonder boven wonder te zijn genezen, zo meldt de Mail Online. 'Hij was geweldig, Kian heeft onwijs hard gevochten,' jubelt zijn moeder Kat.


Op vakantie werd Kian voor het eerst niet lekker. Moeite met zijn evenwicht en een hoge lichaamstemperatuur. Reden genoeg voor zijn moeder om te denken dat hij een virus op had gelopen. Volgens doktoren voelde Kian zich niet lekker omdat zijn tanden door aan het komen waren.

Bij thuiskomst na de vakantie was de pijn zo erg, dat zijn moeder hem onmiddellijk naar het ziekenhuis bracht. Er werden nog foto's gemaakt om te kijken of het jochie geen botbreuken had: niks te zien. Doktoren meenden dat het om een virus moest gaan. Maar liefst zes keer nam zijn moeder Kian nog mee naar het ziekenhuis, maar werd iedere keer verteld dat het om een virus ging.

Zwarte plekken
'Ik wist zeker dat er iets mis was met hem, hij was levenloos,' vertelt Kat. Uiteindelijk werd er in een ander ziekenhuis bloed afgenomen bij Kian. Toen kwam al gauw aan het licht dat er tumormarkers in zijn bloed zaten. Snel werd een scan gemaakt van zijn lichaam. Op de beelden uit de scan waren een hoop zwarte plekken te zien: iedere zwarte plek markeerde een tumor. Zijn hele lichaam, met uitzondering van handen en voeten, zat vol.

Nu, tien weken later, lijken alle plekken te zijn verdwenen. 'We kunnen het nauwelijks geloven. Er is een kans dat het nog terugkomt. Daarom proberen we geld op te halen voor een extra behandeling in Amerika,' stelt zijn moeder.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: