Translate

zondag 8 juni 2014

Families vlucht MH370 willen 5 miljoen inzamelen om mysterie op te lossen

Beelden van de zoektocht naar het verdwenen vliegtuig © epa.


Nabestaanden van de passagiers die aan boord zaten van de vermiste Maleisische Boeing 777 zijn vandaag een inzamelingsactie begonnen. Ze willen 5 miljoen dollar (3,7 miljoen euro) inzamelen om het mysterie van het sinds maart verdwenen toestel op te lossen. Dat schrijft de Britse krant The Guardian.De 'Beloning MH370'-campagne is bedoeld om een klokkenluider over te halen de benodigde informatie te onthullen. 'Wij zijn ervan overtuigd dat iemand, ergens, iets weet. Met dit geld willen wij diegene aansporen naar buiten te treden", zei Ethan Hunt, die het project leidt. De campagne is een initiatief van een handjevol families.

Vlucht MH370 ging op 8 maart van Kuala Lumpur naar Peking. Het vliegtuig had 239 mensen aan boord.

'Regeringen en bedrijven hebben hun best gedaan, maar zijn er niet in geslaagd om ook maar een fractie van bewijs te vinden. Hetzij door een gebrekkige aanpak, hetzij door misleiding van een of meer personen', zei de partner van een Amerikaanse passagier.

Het toestel is waarschijnlijk sterk van zijn koers afgeweken en ergens ten westen van Australië in zee terechtgekomen. Maleisië en Australië hebben beloofd door te gaan met de zoektocht.
Bron
Meer lezen: zoek berichten met dezelfde label; selecteer de label, klik, wacht tot de pagina vernieuwd is; scroll naar beneden voor nog meer berichten

1 opmerking:

  1. Ik hoop dat er werkelijk iemand is die meer weet hierover en dus gaat voor het geld. Dan kunnen de familieleden tenminste rust vinden.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: