Translate

maandag 23 juni 2014

Doodsbang kind blijkt eigenwijze papegaai

Foto ter illustratie. © thinkstock.'Papa! Papa!', zo klonk de van angst vertrokken schreeuw om hulp die een Amerikaanse vrouw uit Fairfield in Connecticut gisteren hoorde. Gezien de hoogte van de stem dacht de vrouw onmiddellijk te maken te hebben met een doodsbang kind die om haar vader riep. Een zoekactie volgde. Het kind werd niet gevonden, wel een eigenwijze groene papegaai, hoog in een boom.

De vrouw, die door The Independent niet bij naam wordt genoemd, hoorde het geroep nabij The Holland Hill School in Fairfield.

Haar zoektocht naar de bron leverde aanvankelijk niets op. Er was geen bang kind te zien. Pas toen zij iets later het geluid nog een keer hoorde en omhoog keek, zag ze de veroorzaker van alle onrust.

Hoog in een boom zat Ralphie, een groene papegaai, een kind na te doen. 'Papa! Papa!', klonk het met een kinderstem. De vrouw nam contact op met de plaatselijke dierenambulance om de vogel uit de 7,5 meter hoge boom te halen. Dat lukte echter later pas, met de hulp van de brandweer.

De papegaai werd uiteindelijk verenigd met zijn baasje. Onderweg naar huis bleef het beest volgens de dierenambulance maar doorkakelen. 'Hallo', 'Wat?' en natuurlijk 'Papa' behoorden tot zijn vocabulaire.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: