Translate

dinsdag 29 april 2014

Nieuwe aanwijzing Maddie: dader droeg uniek shirt

Madeleine McCann en het shirt waarvan ooggetuigen zeggen dat de dader deze heeft gedragen © AFP, Metropolitan Police.


Nieuwe ooggetuigen stellen dat de nummer één verdachte in de zaak-Maddie McCann (een man die meerdere meisjes seksueel misbruikte) een shirt droeg met het logo van een biermerk. Dat meldt de Engelse website Express.

Peter Bleksey, rechercheur bij Metropolitan Police, ontdekte dat het shirt waar de getuigen het over hadden een unieke uitgave is van het Portugese biermerk Super Bock. Het werd aan een handvol mensen uitgedeeld in een paar bars in de Algarve in Portugal. Het design van de shirts van Super Bock verandert elk jaar en zo zouden alle designs nagetrokken en voorgelegd kunnen worden aan de ooggetuigen.

Het gaat om een bordeauxrood shirt met een opvallende witte cirkel op de rug. Het kledingstuk werd beschreven door de families van twee van zijn slachtoffers in dezelfde buurt als waar Madeleine McCann verdween.

De verdachte
Volgens verschillende slachtoffers rook de man naar alcohol en tabak. Daarnaast zou hij een bierbuik hebben wat zou suggereren dat hij regelmatig dronk of in een café of restaurant zou hebben gewerkt.

Dankzij dit nieuwe bewijs sluit langzaamaan het net rondom de man die de politie verantwoordelijk houdt voor Maddie's verdwijning en verschillende gevallen van ongewenst seksueel gedrag bij jonge meisjes. Deze man wordt nog steeds gezocht.
Bron
Lees ook: Toeschouwer spot 'Maddie' bij Europa League-finale
Lees ook: Tito en Muzzy moeten voor doorbraak zorgen in Maddie-zaak

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: