Translate

woensdag 22 januari 2014

'Vrouw doodgeslagen na mislukken groepsfoto'

Kim Pham werd voor de ingang van een nachtclub hardhandig aangepakt en arriveerde hersendood in het ziekenhuis. © kos.
Waarom?! Dat is de vraag die op de lippen brandt van familie en vrienden van Kim Pham. De 23-jarige Amerikaanse werd volgens een vriend voor de ingang van een nachtclub in Los Angeles hersendood geslagen omdat ze toevallig 'in beeld' liep toen een groepje wachtenden een foto wilde maken.

Het incident zondagochtend plaats in de wachtrij voor de deur van 'The Crosby', een nachtclub in Santa Ana. Volgens een vriend liep Pham per ongeluk voor een groepje langs dat net klaar stond om op de foto te gaan. Hierop werd Pham door drie vouwen en twee mannen geslagen en geschopt.

'Vergelding'
Een jonge vrouw (20) werd maandag opgepakt op beschuldiging van geweldpleging. Volgens de politie waren er nog twee vrouwen en twee mannen betrokken bij de fatale 'vergelding'. De politie heeft intussen beeldmateriaal verkregen van zes ooggetuigen. Ook werd een smartphone van een van de verdachten gevonden op de plek van het incident.

De beelden worden onderzocht om precies uit te zoeken wat de aanleiding was van het incident. De nachtclub heeft getuigen opgeroepen om zich te melden. Ook hebben mensen beloningen uitgeloofd voor tips die leiden naar de arrestatie van het verdachte kwartet.
Nog even in leven gehouden
Kim werd na het incident afgevoerd naar een ziekenhuis en kunstmatig in leven gehouden maar het had geen zin meer. Dat laat haar zus op Facebook weten.

Haar familie en vrienden herinneren haar als een lieve zus en een creatieve schrijfster die 'haar hart legde in alles wat ze deed'. Pas toen ze in het ziekenhuis lag, kwam haar vader erachter dat ze zich had opgegeven als orgaandonor. Haar wens zal dan ook ingewilligd worden. 'Dat was Kim ten voeten uit. Ze stond altijd klaar om mensen te helpen en ze deed dat belangenloos', aldus haar stiefmoeder Lisa.

'Ze was een prachtkind'
Kim was net afgestudeerd aan de Chapman University en had een masterdiploma psychologie op zak, maar haar droom was om schrijfster te worden. Ze had al enkele essays op haar naam. 'Ze was een prachtkind. Niet omdat ze knap was, wel omdat ze een gouden hart had', aldus Mai Bui, de uitgever van haar schrijfsels.
Bron

1 opmerking:

Laat een reactie achter: