Translate

donderdag 30 januari 2014

Vader plaatst oproep: Wie sloeg mijn zoon in elkaar?!

© Screenshot Facebook.Zijn oogkassen zijn donkerblauw en opgezwollen. Watten stelpen het bloed dat uit zijn gebroken neus komt. Striemen en blauwe plekken op zijn voorhoofd. Het is de weinig verhullende foto van een in elkaar geslagen jongeman uit Duitsland. Zijn vader postte de foto op Facebook in zijn pogingen de politie te helpen de daders te vinden. De beloning voor de gouden tip? 500 euro.


'500 euro beloning!', staat er bij de foto op Facebook. Ook meldt de vader bij zijn oproep aan getuigen om zich te melden, dat mensen vrij zijn de beloning met giften te verhogen.

Zijn 26-jarige zoon ligt in het ziekenhuis. Afgelopen zondag was hij een avond uit in gelegenheid Hoppla in Frankfurt. Volgens de politie trof hij op het toilet een man van wie hij amfetamine wilde kopen. Beide kwamen overeen elkaar 45 minuten later buiten, op zo'n 100 meter van de club, te treffen voor de overdracht van de partydrug.Geen drugs, maar overval
Toen de jongeman rond 1.30 uur naar buiten ging, trof hij daar de handelaar samen met een handlanger. Van een overdracht was geen sprake. De twee mannen begonnen onmiddellijk te slaan en te schoppen. Ze trapten de jongeman tegen zijn hoofd toen hij op de grond lag. Tot een beroving kwam het niet. De twee verdachten vluchtten toen getuigen het incident opmerkten.

De vader van de 26-jarige man zegt tegen het Duitse Bild: 'Hij heeft zijn neus, jukbeen en kaak gebroken. Gelukkig heeft hij geen blijvende schade opgelopen aan zijn hersenen en ogen.' Hij werd maandag en gisteren geopereerd. De operatie van gisteren duurde vier uur.

Oproep vader al duizenden keren gedeeld
De Facebook-oproep van de vader, om hem te helpen zoeken naar de daders, is inmiddels al ruim 9.000 keer gedeeld. 'Er zijn al verschillende tips binnengekomen en die zijn doorgegeven aan de politie.' De politie heeft de zaak in onderzoek en verdenkt de twee mannen van poging tot doodslag.
Bron

1 opmerking:

Laat een reactie achter: