Translate

vrijdag 31 januari 2014

'Slechtste compositietekening ooit' levert toch verdachte op

Door: redactie
31-1-14 - 15:33  bron: eParis Extra, Huffington Post
Glenn Edwin Rundles (32) in de Bumbaversie en in de realiteit. © Lamar County Sheriff's Department.'De slechtste compositietekening ooit'. Zo werd in de media het werkstuk omschreven dat een beeld moest schetsen van een man die twee vrouwen overviel in East Post Oak, Texas. Toch heeft de bizar slechte tekening een verdachte opgeleverd.

De verspreiding van de tekening heeft geleid tot de arrestatie van de 32-jarige Glenn Edwin Rundles. Hij wordt er van verdacht de twee vrouwen met een mes te hebben bedreigd en vervolgens te hebben beroofd. De feiten gebeurden op 16 januari.

Toelichting
'Nooit wanhopen', zullen ze gedacht hebben op het bureau van de Sheriff van Lamar County. Voor alle zekerheid hadden ze bij het vrijgeven van de tekening volgende legende toegevoegd: 'Deze schets is geen waarheidsgetrouwe afbeelding van de verdachte, alleen een gelijkenis'.

Spot
Ondanks deze toelichting was de merkwaardige tekening het voorwerp van enige spot op het internet. Sommigen vroegen zich af of de twee vrouwen in East Post Oak werden overvallen door een tekenfilmfiguurtje.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: