Translate

woensdag 15 januari 2014

Eekhoorn verandert woning in slagveld: €8.500 schade

© thinkstock.


Eekhoorns zien er erg schattig uit maar o wee als je ze als ongenode gast in huis krijgt. Margaret Bousfield uit het Britse Hartlepool beleefde de schrik van haar leven toen een hysterisch knaagdiertje het interieur van haar woning in no-time in een puinhoop veranderde.

De vrouw werd 's morgens gewekt doordat het alarm van de diestalbeveiliging afging. De geschrokken bewoonster dacht dat er een inbreker aan het werk was, maar niets bleek minder waar. Een eekhoorn was door de schoorsteen naar beneden getuimeld en zo de woning binnengedrongen.

Vernielingen
In een poging om weer buiten te raken, haalde het diertje alles overhoop. Het knaagdier beet en krabde zich met zijn klauwen een weg door alles heen: gordijnen, tapijten, sofa's en meubels werden beschadigd.

De moeder van twee kinderen riep de hulp in van de buren om de situatie de baas te kunnen. Gewapend met een kussen wist de redder in nood het dier in een hoek te dringen. Nadat het dichtsbijzijnde raam geopend werd, snelde de eekhoorn naar buiten, waarna de grote opruiming kon beginnen.

Margaret dacht dat ze het huis weer rap op orde zou hebben maar dat viel flink tegen. De woonkamer stonk naar urine en leek een waar slagveld. Het kostenplaatje liep uiteindelijk op tot maar liefst 8.500 euro.
Bron

2 opmerkingen:

  1. Eekhoorns in GB zijn grijs. De rode eekhoorn is er volledig verderongen. En verder geloof ik het verhaal niet. Een eekhoorn kan wat schade aanrichten als hij probeert door een raam te ontsnappen, maar zo een grootscheepse vernieling kan alleen een mens aanrichten. Was zij goed verzekerd?

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: