Translate

vrijdag 24 januari 2014

Charles en Camilla door dezelfde arts op de wereld gezet

Charles en Camilla op bezoek in het King's College Hospital. © photo news.De Britse prins Charles en zijn vrouw Camilla zijn door dezelfde arts ter wereld gebracht. De prins van Wales onthulde het nieuws donderdag tijdens een bezoek aan het King's College Hospital in Londen.

'Mijn lieve vrouw is hier geboren en verbazingwekkend genoeg hadden we dezelfde gynaecoloog en zuster', zei Charles tegen de aanwezige medische staf, weet Daily Mail. De prins prees het werk van het personeel ook nog. 'Het werk dat jullie hier doen is fantastisch, zeker na het zien van de kraamafdeling en de ouderenvleugel, die belangrijk is gezien onze voortschrijdende leeftijd!'

Camilla gaf extra aandacht aan te vroeg geboren baby's. Zo toverde de grootmoeder van vijf kinderen een lach op het gezicht van de vijf maanden oude Jessie door gekke bekken te trekken, vertelt moeder Amy Benardout. 'Camilla was fantastisch. Ze kreeg Jessie aan het lachen en ze was heel goed met hem.' Charles werd op 14 november 1948 geboren in Buckingham Palace. Camilla kwam een jaar eerder ter wereld op 17 juli. De gynaecoloog van koningin Elizabeth werkte toen bij het King's College Hospital.
Bron

1 opmerking:

Laat een reactie achter: