Translate

dinsdag 28 januari 2014

Bankier springt van 33 hoog JP Morgan gebouw in Londen

Archiefbeeld van JP Morgan in Londen. © reuters.Een 39-jarige man is vanochtend vanaf de 33ste verdieping van het bankgebouw van JP Morgan in Londen gesprongen. Hij werd gevonden op de negende verdieping van het Canary Wharf gebouw dat ernaast staat. JP Morgan heeft nog geen verklaring gegeven, maar een ingewijde vertelt de Daily Mail dat de man een bankier was.

De man werd doodverklaard net na acht uur lokale tijd. De politie denkt te weten wie de man is, maar wacht de formele identificatie af, zo liet Scotland Yard weten.

Personeel van Canary Wharf laat via Twitter weten getuige te zijn van het ongeval. 'Het is geen prettig gezicht vanaf mijn gebouw. Het lichaam ligt op het dak op de negende verdieping. Zo triest,' laat iemand weten.

Een woordvoerder van JP Morgan liet in een korte reactie weten: 'We bekijken het erg trieste incident aan 25 Bank Street deze morgen.'

Bankier dood in eigen huis
Vanochtend werd eveneens in Londen een voormalig directeur van Deutsche Bank gevonden. Hij heeft zich naar verluidt opgehangen in zijn woning. De 58-jarige man werd door de politie bij aankomst bij de het huis doodverklaard.

Uit een interne e-mail van Deutsche Bank blijkt dat het gaat om Bill Broeksmit. Te lezen viel dat hij was overleden, maar er werden verder geen details gegeven over de toedracht. Hij was sinds februari 2013 met pensioen.

Beide incidenten worden vooralsnog als zelfmoord beschouwd.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: